BC invitatie Arjan Erkel

UITNODIGING

GÉÉN SLACHTOFFER MAAR SURVIVOR

VRIJDAG 3 MEI | INLOOP 19.30u START 20.00u | CVV BE FAIR | TOERNOOIWEG 101, WADDINXVEEN

 

Beste Businessclubleden, geachte relatie,

Vrijheid en mogelijkheden opzoeken of……noodgedwongen veranderingen doorvoeren? Dit is een vraag die ieder mens en ondernemer zichzelf vroeg of laat voor kan houden om op zoek te gaan naar wat je ziet en wat je wilt veranderen of verbeteren.

Graag nodigen wij u uit voor een zéér inspirerende avond. Op deze avond zal onze bijzondere gast, Arjan Erkel door de welkbekende Jan Dirk Stouten vakkundig worden geïnterviewd en ons meenemen in wat hij heeft ontdekt en geleerd. Hij deelt met ons inzichten die zijn leven hebben veranderd en die u een spiegel voorhouden. Je kunt meer dan je denkt! Je moet alleen leren hoe.

• introducés zijn van harte welkom!
• aanmelden (-en aantal personen) via: info@businessclubsuyt.nl
• na afloop is er ruim gelegenheid om tijdens een hapje & een drankje na te praten


ARJAN ERKEL

Geen slachtoffer maar survivor

Twintig maanden zat Arjan Erkel in een donker hok van anderhalf bij twee meter, bewaakt door zwaargewapende mannen met bivakmutsen. Meerdere malen vreesde hij tussen augustus 2002 en april 2005 voor zijn leven en werd heen en weer geslingerd tussen hoop en wanhoop. Toch voelde hij zich toen hij werd bevrijd geen slachtoffer, maar survivor. De ontvoering bracht hem de innerlijke kracht, het lef en de verantwoordelijkheid om de regie over zijn leven in eigen handen te nemen. Tegenwoordig is hij op vele fronten actief. Hij heeft de stichting Free a Girl opgericht die zich richt op het bevrijden van minderjarige meisjes vanuit de seksindustrie. Verder geeft hij vele lezingen en workshops met als thema Groei en Vrijheid. Met altijd die centrale vraag: richt je je eigen leven in, of laat je dat doen? Erkel weet: je kunt meer dan je zelf denkt, alleen moet je soms leren hoe. Je kunt jezelf bevrijden.

 

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door notariskantoor van der Hammen

Realisatie Ben & More | Fotografie Ton Bennemeer